Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Dalmore Dominium
70 cl, 43 %

Spar
6%
799,00 kr.
749,00 kr.
Spar 50,00 kr. (6%)

Produktet er udgået af vores sortiment og kommer ikke på lager igen.

Du har af dette produkt i din kurv.

Dalmore Dominium
70 cl, 43%

En af de tre udgivelser, som oprindeligt var beregnet til ”duty free” som en del af Dalmores Fortuna Merita-sortiment. Heldigvis har vi fået fat på nogle flasker! Fortuna Merita oversættes fra latin som “lykken favoriserer de modige”, hvilket passer meget godt, som beskrivelse af Dalmores valg af fade! Dalmore Regalis er efterlagret på Amorosofade, Dalmore Luceo på Apostolesfade, mens Dalmore Dominium er efterlagret på Matusalem sherryfade.

Dalmore Dominium er den dyreste aftapning i dette sortiment, og er navngivet efter den gang Clan Mackenzie fik overdraget Kintails-området af kong Alexander III (efter at klanhøvdingingen frelste kongen fra at blive trampet og dræbt af en hjort).

Matusalem er et navn, som betyder “så gammelt som Methuselah, den ældste figur, der vises i Bibelen, der levede i 969 år”. Det er en sherry, der ofte lagres i ekstraordinært lang tid. 30 år ikke er usædvanlig. Matusalem er en rig og smagfuld Oloroso sherry, som her er blevet kombineret med en lille mængde Pedro Ximénez sherry. Denne fadtype sammen med Dalmore’s kødfulde destillat er ren perfektion. Smagen kendetegnes af noter af læder, tørret frugt, valnødder og brunt sukker.

Dalmore Dominium anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Dine sidst sete produkter

Til toppen