Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Handelsbetingelser

Brug af whiskyeksperten.dk 'hjemmesiden', drevet og ejet af FineNordic A/S, er betinget af at du accepterer disse vilkår og betingelser.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden varsel og på vores eget skøn. Det er derfor dit ansvar at gennemgå disse vilkår og betingelser fra tid til anden.

Vi forbeholder os retten til at ændre, suspendere eller på anden måde redigere og ændre hjemmesiden og kan begrænse eller helt begrænse din adgang uden varsel eller ansvar.

'Hjemmesiden' er kun beregnet til at tilgås af dem, der er mindst 18 år.

Hvis du ikke kan overholde disse vilkår og betingelser og/eller er uenig på nogen måde, skal du forlade hjemmesiden omgående.

1. Definitioner

1.1 ”Firmaet”, ”os”, ”vi”, “hjemmesiden” og ”vores” refererer til FineNordic A/S, et selskab registreret på den adresse, som beskrevet i punkt 2.1 nedenfor, handlende som www.whiskyeksperten.dk. "Køber", "du" eller "din" refererer til den person eller virksomhed, der indgår en kontrakt med selskabet. Alle henvisninger til "tjenesteydere" forstås som underleverandører, der arbejder for os, med det formål at udføre tjenester og opgaver for os. Sådanne tjenester og opgaver omfatter men er ikke begrænset til levering og oplagring; hjemmeside hosting; regnskabs- og juridisk bistand og andre tjenester i forbindelse med virksomheden.

2. Generel information om os

2.1 Vores virksomhed, FineNordic A/S, driver hjemmesiden www.whiskyeksperten.dk og er registreret i Danmark med følgende oplysninger:

 • CVR DK36941375
 • FineNordic A/S
 • Elholm 25
 • DK-6400 Sønderborg
 • Danmark

2.2 Kontakt os

2.2.1 For at annullere en kontrakt i overensstemmelse med din juridiske ret, som beskrevet i dette dokument, skal du informere os.

2.2.2 Du skal informere os om din hensigt at annullere via e-mail. Du kan sende en email til denne adresse: kundeservice@whiskyeksperten.dk. Når du sender en email til os, venligst inkluder;

 • dit ordrenummer; og
 • din begrundelse for at annullere ordren.

Når vi har modtaget din meddelelse om annullering af din ordre, vil vi sende dig en e-mail der bekræfter modtagelsen af denne meddelelse. Din annullering får virkning fra den dato, du sender os meddelelsen om annulleringen.

3. Aldersrestriktioner
 • 3.1 for at købe et alkoholisk produkt hos os, kræver vi at du;
 • 3.1.1 er mindst 18 år gammel, og;
 • 3.1.2 ikke køber produkter til personer under 18 år.
4. Produkter og deres beskrivelser

4.1 Alle billeder for et produkt på hjemmesiden er udelukkende vejledende. Vi tilstræber at vise rimeligt detaljerede billeder af hvert produkt, men vi kan ikke garantere, at enheden, som du ser vores hjemmeside på, vil korrekt vise disse billeder. Derfor kan produktet, som vi leverer til dig, afvige lidt fra billederne på hjemmesiden.

4.2 Alle produkter og deres emballage kan få et anderledes design, herunder eventuelle relaterede emner såsom men ikke begrænset til kassen. Mens vi sigter mod at præcist at illustrere og beskrive alle vores produkter, så er vores katalog meget stort, og det er derfor ikke garanteret, at vi straks vil opdatere et produkts beskrivelse og/eller billede for at afspejle en sådan ændring. Hvis du ønsker at sikre, at det produkt, du ønsker at bestille fås med alt emballage relateret direkte til produktet, så kontakt os inden bestilling, så vi kan kontrollere, om produktet er tilgængelig med den førnævnte relaterede emballage.

4.3 Smagsnoterne på hjemmesiden er skrevet af vores erfarne anmeldere. Vær dog opmærksom på, at smag er rent subjektivt og den individuelle smag af en person kan variere drastisk fra på person til en anden. Det anbefales derfor, at du ikke læser disse smagsnoter som en del af en produkter beskrivelse.

4.4 Et produkts beskrivelse (med undtagelse af smagsnoter som beskrevet i afsnit 3.3), som omfatter specifikationer såsom vol (alkohol procent) og volumetriske målinger, kan ændres til enhver tid uden forudgående varsel.

5. Prissætning

5.1 Alle priser på hjemmesiden er vist som Danske kroner (DKK) inklusiv Dansk moms på 25%. Vi hæver kun ordre i DKK.

5.2 Priser vist på hjemmesiden for produkter eller serviceydelser kan ændres uden varsel. Undtaget prisfejl, som angivet nedenfor i punkt 5.5, vil sådanne ændringer ikke have nogen effekt på eventuelle allerede afgivne ordrer.

5.3 Priserne vist for produkter på hjemmesiden inkluderer ikke leveringsomkostninger.

5.4 I tilfælde af prisfejl, forbeholder vi os retten til ikke at sælge produktet til dig.

5.4.1 Hvis den korrekte pris er lavere end den som er angivet på hjemmesiden, vil vi kun hæve det lavere beløb, når vi afsender din ordre. Omvendt;

5.4.2 hvis den korrekte pris er højere end det, der står på hjemmesiden, vil vi underrette dig i tide til at give dig mulighed for at gå videre med din bestilling til den nye pris eller få din ordre annulleret. Din ordre vil ikke blive afsendt før vi har modtaget dine instruktioner. I tilfælde af at vi ikke er i stand til at kontakte dig ved hjælp af de oplysninger, som du har angivet under købsprocessen, vil din ordre blive annulleret.

6. Betaling

6.1 Betalinger kan kun foretages med en af de muligheder, der er vist på betalingstrinnet i købsprocessen.

6.2 I tilfælde af en bank betaling, kan behandlingen af ordren blive forsinket med én eller flere dage.

6.2.1 Hvis bankbetalingen ikke er registreret i vores bank inden for 10 dage fra den dato ordren afgives, vil ordren blive annulleret.

7. Levering

7.1 De endelige fragtomkostninger vises på trin 1 i købsprocessen, og igen på betalingstrinnet.

7.2 For at give leveringsselskabet et bestemt sæt af leveringsinstruktioner, skal du indtaste instruktionerne i det dedikerede tekst-felt på adressetrinnet i købsprocessen.

7.3 Hvis ingen er til stede til at modtage pakken på leveringsadressen, og der ikke er foretaget nogen aftaler på det tidspunktet ordren blev oprettet, som beskrevet i afsnit 7.2, vil transportøren normalt;

7.3.1 stille din pakke et sikkert sted, eller;

7.3.2 efterlade en note om, at levering var forsøgt. I dette tilfælde skal afhente pakken hos transportørens valgte afhentningssted.

7.4 Levering af en ordre er færdig, når transportøren har leveret pakken som beskrevet i punkt 7.3, eller i overensstemmelse med dine givne anvisninger som beskrevet i punkt 7.2.

7.5 Hvis din pakke ikke er blevet leveret, fordi du er blevet informeret om et mislykket forsøg på levering og derefter ikke afhentet din pakke hos transportøren, vil enhver omkostning forbundet med at pakken returneres til os blive fratrukket det beløb, som vi skal tilbagebetale dig.

7.6 Vi tager forbehold for varer der ikke bliver leveret inden for vores anslåede leveringstid tid, som resultat af omstændigheder uden for, hvad vi har kontrol over (Dvs. leveringsselskabet undlader at levere på grund af, men ikke begrænset til, du har angivet en forkert leveringsadresse).

8. Lagerstatus

8.1 Vi gør vores bedste for at sikre nøjagtigheden af alle produkt-statusser vist på hjemmesiden. Skulle et produkt indeholdt i din ordre vise sig ikke at være på lager, vil vi forsøge at give dig besked i tide. I dette tilfælde vil du få mulighed for at annullere eller ændre din ordre.

11. Returnering og fortrydelsesret

11.1 Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 • har modtaget din vare, eller;
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, eller;
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

11.2 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

11.3 Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

11.4 Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

11.4.1 Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

11.4.2 Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

11.5 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

11.5.1 Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

11.5.2 For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

11.6 Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

11.6.1 Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

11.6.2 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

11.6.2 Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til adressen som beskrevet i punkt 2.1.

11.6.3 Når du sender noget tilbage skal du vedlægge følgeseddel, ordrebekræftelse eller faktura. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

11.7 Når du handler hos os har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

11.7.1 Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

11.7.2 Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

11.7.3 Ved en reklamation, skal varen sendes til adressen som beskrevet i punkt 2.1.

11.7.4 Når du sender varen til os skal du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

11.7.5 Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

11.7.6 Tilbagebetaling af fragtomkostninger kan kun ske, på baggrund af at du kan fremvise en kvittering for afsendelse.

12. Intellektuelle ejendomsrettigheder

12.1 Alle rettigheder i alt indhold, herunder, men ikke begrænset til, billeder, software (kode, brugergrænseflade og overordnede hjemmeside struktur) og udformningen og formatet af hjemmesiden er ejet af os. Du accepterer, at du har tilladelse til at bruge indhold og / eller materiale kun som angivet i disse vilkår og betingelser. Ingen anden brug er tilladt uden direkte tilladelse skriftligt fra os. Hvis du ikke har fået en tilladelse accepterer du ikke at, på nogen måde, kopiere, distribuere eller udnytte noget materiale eller indhold på hjemmesiden.

13. Tredjeparts intellektuelle ejendomsrettigheder

13.1 Vi gør ikke krav på ophavsretten, ejerskab eller en hvilken som helst enden form for intellektuel ejendomsret for eventuelle varemærker, der vises eller beskrives på hjemmesiden eller på vores sampleflasker. Når vi bruger en deskriptor såsom "Glenfiddich" henviser vi blot til den geografiske placering og ikke varemærket selv.

14. Kopiering

14.1 Det er tilladt at udskrive, eller på anden måde, producere fysiske kopier af materiale fra hjemmesiden kun for din egen personlige og ikke-kommercielle brug. Alle andre former for kopiering, så som elektronisk, fysisk eller anden form for kommerciel brug uden vores samtykke er forbudt.

14.2 Du må ikke, under nogen omstændigheder, "crawle" hjemmesiden for at høste priser.

Persondatapolitik

For at du kan afgive en ordre på FineNordic.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, samt IP-adresse.

Personoplysningerne benytter vi til at kunne levere din ordre til dig og for at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser.

Personoplysningerne bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens §10. Herefter slettes oplysningerne.

FineNordic A/S er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse bliver videregivet til vores logistikpartnere med henblik på levering af din ordre.

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål behandlingen tjener samt hvilke databehandlere, vi i forbindelse med behandlingen benytter. Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FineNordic A/S via e-mail til kundeservice@whiskyeksperten..dk.

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har indtastet din email eller sat kryds i boksen, hvor du accepterer nyhedsbrev e-mails fra os, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbrev e-mails eller ved at kontakte os på kundeservice@whiskyeksperten.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at kontakte os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Cookies

FineNordic A/S benytter sig af første- og tredjepartscookies til at forbedre brugeroplevelsen samt personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart, eksempelvis Google, og cookies anvendes til anonym sporing på tværs af hjemmesider. Ved at bruge vores site godkender du brugen af cookies.

"Cookies" er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende enhed med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Der lagres ikke nogen personlige informationer i vores cookies, og de kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Såfremt du ikke ønsker at tillade cookies, findes på Erhvervsstyrelsens hjemmeside en guide til, hvordan dette kan gøres. Fremgangsmåden er forskellig, alt efter hvilken browser man benytter.

Dine sidst sete produkter

Til toppen