Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Om os

Ønsker du, at købe whisky af høj kvalitet, online? Så er du kommet til det rette sted! Whiskyeksperten har Danmarks næststørste udvalg af Skotsk single malt whisky, Japansk whisky og andre whiskyer fra hele verden. Du vil kunne finde mange af de store navne, som Lagavulin og Glenfarclas, men også mange mindre kendte destillerier og uafhængige aftappere. Er du mest til en tørv- eller sherry-bombe, eller foretrækker du en mere nuanceret whisky? Lige meget hvad din præference er, vil du kunne finde den whisky, som passer perfekt til dig.

I vores online butik har vi både Speyside, Highland, Islay, Island, Campbeltown og Lowland whiskyer, og selvfølgeligt også whiskyer fra USA, Irland, Japan, Indien og Holland. Vi er altid på udkig efter nye og spændende whiskyer fra alle hjørner af verden.

Vi har et fantastisk stort udvalg af over 1000 forskellige whiskyer fra hele verden, 150 forskellige rom, flere end 150 forskellige gins (Danmarks største udvalg), masser af cognac og mere. Så lige meget hvilken spiritus du er til, så har vi med sikkerhed noget for dig!

Vi tilbyder billig fragt og hurtig dag-til-dag levering.

En af de ting, som vi er rigtigt stolte af, er vores store udvalg af samples. Vi tilbyder samples af mange af de flasker vi forhandler. Der tilbydes både 5 cl or 2 cl samples.

Dine sidst sete produkter

Til toppen