Coronavirus - COVID-19.  Vi sender pakker som normalt

Talisker 10 År
70 cl, 45,8 %

325,00 kr.
Du har af dette produkt i din kurv.
På lager
Levering til GLS Pakkeshop 39,00 kr.
Eller levering til døren med GLS 59,00 kr.
Bestil i dag før kl. 16:00:00 og vi forventer din ordre vil blive leveret torsdag d. 21. oktober
Brugervurdering (3)

Talisker 10 År
70 cl, 45,8%

Den rå klippeø Skye er den største og nordligste ø i de indre Hebrider, og har byen Port Ruighe der er hjemsted for øens eneste destilleri, Talisker. Destilleriet har ry for at være et stoppested mellem Highland- og Islay-whisky, da deres whisky besidder den klassiske smagsprofil fra de skotske øer, men samtidig er let tørverøget og besidder frugtagtige kvaliteter i stil med Highland-whisky. Denne 10-årige aftapning har altid været en sikker vinder på hylden, og lever sandelig op til deres slogan, Made by the Sea (lavet ved havet, oversat). Maritim bålrøg, let tørverøg, modne træfrugter, malt og vanilje fra fadene er hvad smagsprofilen byder på, og med sin styrke på 45,8% er der skruet godt op for smagen.

Talisker 10 År anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Jeg har betragtet Talisker 10 YO som blandt de bedste overhovedet. Men er der ændret på smagen? Jeg har netop smagt en udgave på 1 liter flaske (samme etiket), hvor der manglede smagen af tang, jod og salt, som gjorde whiskyen så kompleks og interessant.

Torsdag d. 19. december 2019
Kobayashi

Denne Talisker 10 er klart min yngling. kombinationen af røg og sødme er perfekt. den er kraftfuld, krydderet, men stadig fantastisk sød, skarp, fyldig og rund i smagen. med sin 45.8% syntes jeg, at et tvist vand virkelig åbner whiskyen op, Dette er en magisk dram i min verden. 5/5

Søndag d. 10. juni 2018
Ole Olsen

En fantastisk røget drik til en god cigar

Torsdag d. 13. juli 2017

Dine sidst sete produkter

Til toppen