Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Bruichladdich Islay Barley 2010
70 cl, 50 %

559,00 kr.

Produktet er udgået af vores sortiment og kommer ikke på lager igen.

Du har af dette produkt i din kurv.

Bruichladdich Islay Barley 2010
70 cl, 50%

Dette er den femte udgave af Bruichladdichs vildt populære ”Islay Barley”-aftapning.

Islay Barley er et sandt egnsprodukt, som er lavet kun ved bruge af byg dyrket på Bruichladdich’s hjem-ø, Islay. Faktisk går de endda så langt som at oplyse, om de gårde, hvor byggen blev dyrket. I dette tilfælde blev byggen dyrket på gårdene Coull, Cruach, Dunlossit, Claggan, Starchmill, Mulindry, Island, Kentraw, Sunderland og Rockside. Whiskyen er lavet af to bygsorter: Optic og Oxbridge.

Bruichladdich mener fast, at byggens oprindelse har en betydelig indflydelse på smag, selvom den bredere whiskyindustri længe har sagt, at det ikke har nogen stor betydning. Det kan virke underligt, at andre destillerier ikke går mere op i den malt, de bruger, når det har vist sig at være et så vigtigt komponent i whiskyproduktionen.

Whiskyen blev destilleret i 2010, og blev lagret på Islay, hovedsageligt på første gangs fyldte bourbonfade, og nogle få eks-Rivesaltes, Jurançon og Banyuls vinfade. Islay Barley 2010 blev også aftappet på destilleriet, og der blev brugt Islay kildevand til at fortynde til deres efterhånden foretrukne alkoholprocent på 50%.

Malten er noget af det først man ligger mærke til, når man smager denne whisky. Der er en klar indflydelse fra bourbonfadene i form af vanilje og kanel, som bliver komplimenteret af tropiske frugter, blomster og tørret frugt.

Whiskyen er aftappet med en alkoholprocent på 50%, hvilket giver den en fuld og cremet mundfølelse. Desuden, og som altid med Bruichladdich, er whiskyen ikke koldfiltreret, og aftappet uden kunstig farve.

Endnu en fantastisk single malt whisky fra Bruichladdich, som er et bevis, for de værdier, de står inde for.

Bruichladdich Islay Barley 2010 anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Dine sidst sete produkter

Til toppen