Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

anCnoc Cutter
70 cl, 46 %

539,00 kr.

Produktet er udgået af vores sortiment og kommer ikke på lager igen.

Du har af dette produkt i din kurv.
Brugervurdering (1)

anCnoc Cutter
70 cl, 46%

anCnoc Cutter er den whisky i Knockdhu destilleriets “Peaty”-serie som er mest røget (20.5 ppm). Navngivet efter et stykke værktøj – en cutter – som traditionelt blev brugt til at udskære vådt tørv fra små, lave tørvemoser, for at komme ned til det tørre tørv, som brænder mest effektivt i tørreovnen.
Tørverøget whisky er ikke ligefrem den traditionelle lette, blomstrede stil som typisk associeres med anCnoc, men det er et forsøg på at give et billede af det originale Knockdhu whisky, og tilmed et vellykket forsøg. Udover den forventede anCnoc-profil findes også en afrundet røgsmag, og søde noter af moden pære. Denne single malt er aftappet ved 46%, og er ikke tilsat farve eller koldfiltreret.

anCnoc Cutter anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!
Molle

anCnocs whiskyer har ry for at være friske og let sødlige i smagen - nærmest som en citrusagtig akvavit. Ikke noget under at de sælger godt i bl.a. Sverige. Jeg har aldrig tidligere været en stor fan af røget whisky, men Cutter fik mig omvendt - den bevarer den friskhed, der er karakteristisk for destilleriet, og tilføjer en behagelig røget smag. Absolut fremragende introduktion til røgede whiskyer - både med og uden et par dråber vand.

Onsdag d. 21. december 2016

Dine sidst sete produkter

Til toppen