Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Kilkerran 12 År
70 cl, 46 %

639,00 kr.

Indtast din emailadresse nedenfor for at få besked, når dette produkt er tilbage på lager.

Venligst indtast en gyldig emailadresse

Du har af dette produkt i din kurv.
Brugervurdering (2)

Kilkerran 12 År
70 cl, 46%

Måske er dette den whisky, som giver dig mest single malt for pengene. Dette er en aftapning fra Campbeltowns ”glemte” tredje destilleri, Glengyle. Glengyle blev åbnet i 2004 under ledelse af den anerkendte Mitchell-familie, som også ejer Springbank og Cadenheads.

Efter flere yngre aftapninger i "Work in Progress"-serien, kom denne 12-års på markedet i 2016, som kan betragtes som Kilkerrans ”begynderaftapning”. Det er bestemt også en lækker whisky, der byder på alle de smage, som der forbindes med Campbeltown - let tørverøg og noget ”funk”.

Whiskyen lagres på en blanding af 70% bourbonfade og 30% sherryfade, og har en alkoholstyrke på 46%, samtidigt med at der selvfølgeligt hverken er brugt koldfiltrering eller kunstig farve.

Den byder på nøddearomaer af marcipan og hasselnødder sammen med honning og kirsebær. Smagen er cremet, med noter af honningkage og karamel sammen med lidt citrus og den føromtalte ”funk”. Eftersmagen viser rigtigt at dette er en sand Campbeltown whisky, med salt, tørv, og en jordagtig smag, som varer længe.

Kilkerran 12 År anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Rigtig god

Torsdag d. 29. juli 2021

Den e riktig god ?

Tirsdag d. 6. april 2021

Dine sidst sete produkter

Til toppen