Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Glendalough 13 År Mizunara Cask Finish
70 cl, 46 %

699,00 kr.

Produktet er udgået af vores sortiment og kommer ikke på lager igen.

Du har af dette produkt i din kurv.

Glendalough 13 År Mizunara Cask Finish
70 cl, 46%

En spændende whisky, der gør meget for at hjælpe Irlands whisky-genoplivning, der er nyskabende og spændende. Dette er den første og hidtil eneste irske single malt, der har lagret på fade lavet af det berømte japanske Mizunara egetræ.

Mens denne whisky ikke blev produceret på Glendalough destilleriet (som kun har været i drift siden 2013), blev den nøje udvalgt af destilleriets grundlæggere, da de følte, at den bedst afspejlede den smag, de havde i tankerne.

I Irland er 13 et heldigt tal, og denne 13-årige malt ser ud til at være blevet velsignet med irernes held. Whiskyen blev først lagret på eks-bourbonfade i 13 år, hvorefter den blev fyldt på nye Mizunara Oak Puncheon-fade, som var håndlavet af Japans eneste uafhængige bødker.

Mizunara er kendt for at give en enestående aromatisk og delikat whisky, med en distinkt smag af kokos, og denne whisky er ingen undtagelse. Smagen domineres i første omgang af vanilje og karamel fra bourbonfadene, men man får hurtigt færden af citrus, krydderier og tørrede frugter, ledsaget af kokos, banan og mandel.

En virkelig fantastisk whisky, som vi vil betegne som en af de allerbedste irske whiskyer, der er aftappet i de seneste år.

Glendalough 13 År Mizunara Cask Finish anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Dine sidst sete produkter

Til toppen