Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Del Maguey Vida Mezcal
70 cl, 42 %

Spar
10%
419,00 kr.
379,00 kr.
Spar 40,00 kr. (10%)

Indtast din emailadresse nedenfor for at få besked, når dette produkt er tilbage på lager.

Venligst indtast en gyldig emailadresse

Du har af dette produkt i din kurv.

Del Maguey Vida Mezcal
70 cl, 42%

Dette er begynderaftapning i Del Magueys fantastiske serie af ”single village” Mezcals. Af hele deres sortiment er Vida den aftapning, der oftest ses i barer over hele verden, da den er berømt for sin alsidighed.

Denne Mezcal destilleres to gange i traditionelle træfyrede destillationsapparater, i en langsom proces designet til at skabe renhed og kompleksitet, som er krævet af verdens bedste bartendere. Dette er en Mezcal skabt med cocktails i tankerne, men som stadigt er meget interessant når den drikkes for sig selv. Den vandt Chairman’s Trophy prisen ved 2012 Ultimate Spirits Challenge.

Den er produceret på samme sted som Del Magueys lidt dyrere San Luis Del Rio aftapning, og har meget til fælles med den, med kun små nuancer i destillationsprocessen samt alkoholprocentn som de eneste tilsyneladende forskelle. Agaven, der bruges til denne Mezcal, høstes efter mellem 6–8 år, og den vokser i en højde på ca. 3000 fod. Den ristes derefter i mellem 3–8 dage ved hjælp af Mezquite, Quebra og Huamuchil træ, hvilket giver den karakteristiske røgede agave-smag. De brændte agaveplanter bliver derefter malet af hest og hjul, og derefter gæret i store trækar kaldet “Tinas” i mellem 6 og 8 dage. For at skabe agaveøllen, der senere vil blive destillerer, tilføjes rent kildevand. Denne væske fyldes derefter på et kobber destillationsapparat, som ikke er større end 350 liter, hvilket er meget lille efter industristandarder. Hver Tina af fermenteret agave producerer ca. 70–90 liter Mezcal, hvilket betyder, at produktionen sker på en meget lille skala.

Smagen er frugtagtig og livlig, med en hel del røg. Prøv den i en Margarita…

Del Maguey Vida Mezcal anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Dine sidst sete produkter

Til toppen