Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Bowmore Miniaturesæt - 3 x 5 cl
15 cl, 42 %

229,00 kr.

Indtast din emailadresse nedenfor for at få besked, når dette produkt er tilbage på lager.

Venligst indtast en gyldig emailadresse

Du har af dette produkt i din kurv.

Bowmore Miniaturesæt - 3 x 5 cl
15 cl, 42%

Et fremragende gavesæt fra Islays ældste destilleri, Bowmore. Dette sæt indeholder tre 50ml miniaturer af forskellige aldersbestemte whiskyer i destilleriets standardudvalg.

Disse whiskyer giver muligheden for rigtigt at lære destilleriet at kende, samt hvordan deres whisky smager efter lagring i forskellige fadtyper og efter længere lagringsperioder. Den 12-årige er den klassiske Bowmore-aftappning og selve kernen i deres standardudvalg, med smagsnoter af peber, let kraftig tørverøg og tropisk frugt.

Den 15-årige, kendt som “Darkest”, har en solid smag af sherry, grundet dens afsluttende lagring på Oloroso-sherryfade. Dette resulterer i en smuk, røget whisky med masser af tørrede frugter og sherry-krydderier smag.

Den sidste miniature i sættet er den 18-årige, som er en yderst populær og imponerende whisky. Den har fremragende modenhed og balance, med noter af egetræ, tropisk frugt og karamel perfekt, som er perfekt afbalanceret med tørven og det maritime, som altid findes i en Bowmore. En topkvalitets aftapning, der vil imponere enhver whisky-drikker.

Dette minisæt ville være den perfekte gave til enhver whisky-drikker, der kunne tænke sig at smage hvad Bowmore kan byde på.

Bowmore Miniaturesæt - 3 x 5 cl anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Dine sidst sete produkter

Til toppen