Levering fra 39 kr. Gratis fra 1000 kr. Hurtig dag-til-dag levering.

Ardbeg An Oa
70 cl, 46,6 %

489,00 kr.
Du har af dette produkt i din kurv.
På lager
Levering til GLS Pakkeshop 39,00 kr.
Eller levering til døren med GLS 59,00 kr.
Bestil inden i morgen kl. 13:00:00 og vi forventer din ordre vil blive leveret tirsdag d. 23. juli
Brugervurdering (1)

Ardbeg An Oa
70 cl, 46,6%

Dette er den første nye permanente tilføjelse til Ardbegs kernesortiment i over et årti. An Oa tager sit navn fra The Oa Mull, en klippehalvø beliggende sydvest for Islay. Denne halvø beskytter det sydlige Islay (hvor Port Ellen, Lagavulin og Ardbeg findes) fra de værste vejr i Nordatlanten.

Som sådan besluttede Ardbeg at navngive denne blidere, mere tilgængelig whisky efter denne beskyttende halvø. Mens den er lidt mildere end andre Ardbeg-aftapninger, så vil du ikke være i tvivl om at det er en Ardbeg, når du drikker den.

Unquestionably the greatest distillery to be found on earth.Jim Murray

Denne whisky er blevet lagret på flere forskellige fadtyper, herunder virgin oak, eks-Bourbon og sød Pedro Ximénez sherry. Efter whiskyerne har lagret på de forskellige fadtyper bliver de blandet sammen i Ardbegs nyoprettede “Gathering Vat”, hvor de får lov til at hvile i en længere periode. Dette sikrer en fuld integration af smagsnuancerne.

Denne whisky er rig med toner af mørk chokolade, peber krydderi, røget kød, lakrids, saltet karamel, nelliker og kanel, søde sherry-frugter, og den typiske Ardbeg røg. En rigtig skøn whisky, der viser en superb balance mellem fad og destillat.

Whiskyen nyder godt af at blive aftappet med en lidt højere alkoholprocent på 46,6% og uden koldfiltrering.

An Oa er en velkommen topkvalitets udgivelse fra en af de absolut bedste destillerier på Islay. Hvordan man udtaler navnet? Vi lader folkene bag Ardbeg vise dig det ...

Ardbeg An Oa anmeldelser

Du glemte at skrive en anmeldelse!

Fantastisk balance mellem roeg, styrke og warm, fyldig soedme. Perfekt!

Mandag d. 23. december 2019

Dine sidst sete produkter

Til toppen